TRAŽITE POSAO ILI DODATNU ZARADU?

Published on 15:58, 06/04,2017

Zašto SFI od svih on-line poslovnih ponuda?

 1. SFI Kompanija postoji i posluje na internetu od 1998.godine

2. Kompanija nikada nije radila sa gubitkom uvek je beležila rast

3. Zarade se redovno isplaćuju zaposlenima svakoga meseca već punih 18. godina
4. U okviru kompanije posluje velika on-line prodavnica TripleClicks, dakle realan i zdrav izvor novca je izvor profita. Kompanija se ne finasira od registracija i članarina kao većina internet " poslova i sajtova"

5. Kompanija ima svoje sedište ( Linkoln-Nebraska), svog predsednika (Gary Carson) i Upravni Odbor.
6. Registracija je besplatna, nema obavezne članarine, kao što je to slučaj sa ostalim " internet poslovima". Dobro je to što VI ODLUČUJETE KADA ĆETE , KAKO I KOLIKO ULOŽITI. To zavisi samo od vas, Vaših mogućnosti i ciljeva, ali je činjenica da se u posao treba uložiti ako želite da uspete i napredujete, što je sasvim normalno kao i u bilo kom drugom poslu. Ovo je Vaš lični, privatni biznis i ako se tako odnosite prema njemu uspećete.
7. Kompenzacioni plan Kompanije omogućava saradnicima zaradu po 6 osnova:  a) Stvaranje vlastitog tima – Podrazumijeva uključivanje novih saradnika iz bilo koje zemlje svijeta. Privući nove članove zaista nije težak zadatak, zbog toga što je (1) učlanjivanje potpuno besplatno; (2) Kompanija je svjesna da većina ljudi ima malo ili nikakvo iskustvo u poslovima internet marketinga. Stoga su svi početni koraci prilagođeni početnicima, a tu je i veliki tim podrške sa regionalnog i globalnog nivoa. Svaki uspjeh Vašeg člana je i Vaš uspjeh i Vaša zarada! Takođe napominjem da ovo nije ni po kom osnovu piramidalni sistem, u kojem zarada ovisi o mestu na piramidi i o momentu učlanjenja. Ovdje se prema svakom članu zarada obračunava podjednako, tako da sistem ne pravi prepreke za Vaše napredovanje. b) Promocija i prodaja proizvoda sa Tripleclicks-a, a od prodaje ostvarujete pravo na proviziju. Kupac ostaje u Vašoj bazi doživotno, što znači da i od svake naredne kupovine Vi ostvarujete proviziju. c)Učestvovanje na aukcijama – Riječ je o tzv. Penny aukcijama, gdje se inače skupi i brendirani proizvodi prodaju za simbolične cijene koje ne prelaze iznos od par dolara. Takođe, učestvovanje na ovim aukcijama (bez obzira da li pobijedili ili ne), donosi Vam vrijedne poene koji Vam mogu pomoći u održavanju Team Leader Statusa.
8. Ono što još ukazuje na sigurnu, stabilnu i legalnu Kompaniju kada je SFI u pitanju jeste i činjenica da je Kompanija već godinama član Better Business Bureau ( https://www.bbb.org/), akreditovane organizacije za ocenu kvaliteta kompanija ( SFI je ocenjena ocenom A+ od strane Better Business Bureau).
9. SFI i TripleClicks sajt su osigurani, jer SFI kompanija ima Sertifikat Geotrust-a, jedne od najpoznatijih Kompanija za zaštitu podataka i sajtova (https://www.geotrust.com/about/), tako da možemo biti potpuno sigurni da su naši lični podaci kao i podaci sa računa i kartica osigurani. Oni koji kupuju on-line znaju da svi sajtovi koji se bave on-line prodajom imaju lokot ( katanac) koji se nalazi na SFI i TC sajtu . Takođe kada na Vašem SFI nalogu skrolujete ekran na dole , na dnu stranice videćete sertifikacioni znak Geotrust-a ( možete kliknuti na znak i pročitati šta piše, a takođe izguglati ako Vam ovi pojmovi nisu poznati).
10. Princip rada se zasniva na spoju obuke i primene naučenog da bi se ostvarila zarada. Sva obuka i svi potrebni alati su besplatni i već su Vam na raspolaganju nakon registracije koja je besplatna. Ovo je velika prednost u odnosu na druge slične internet poslove u kojima ste prepušteni sami sebi i svom dosadašnjem znanju. Ukoliko imate volje da učite, radite i zaradite u SFI Kompaniji imate preduslove za sve to.
11. Posao je stabilan i dugoročan, isplata zarade redovna i na vreme ( svakoga meseca 10.), a nakon nekoliko godina imate mogućnost da obezbedite sebi stabilna dugoročna primanja ( mnogi to nazivaju penzijom, jer jeste tako). Sve ovo ukazuje da je SFI Kompanija legalna, stabilna kompanija, a da je posao dugoročan i siguran.

Ukoliko ste uporni i volji da ovako radite i na ovaj nacin zarađuejte od kuce pridruzite se meni i milionima drugih.


Ukoliko imas nekih pitanja ili zelis da saznas nesto vise dodaj me na facebook-u.


NAPOMENA: Najbolje je registrovati se sa gmail email-om(da posle nebi bilo problema).


Nadam se saradnji sa Vama!


HOW TO EARN MONEY ONLINE

Published on 12:23, 04/19,2017

Required associates for Internet marketing

                    Rezultat slika za online job slike

 

The renowned company in the field of Internet Marketing Associates,needs associates for online business,with your own computer, with no initial investment. For the work you need a computer and internet connection.

 

 What do you get by registering?

By registering you get the initial bonus of 20, 40 or even 100 $ which you get paid a percentage of the earned revenue.

IMPORTANT NOTE: 

Many members when registering for the first time,and when they  log on there account,they feel completely lost (so was I felt) and above of all, you should check the correctness of your Gmail address, because they will give you a first instructions. The most important thing is to make contact with the sponsor either via Facebook, Gmail or chat on your account.  When registering, you do not sign out with the task until you make contact with your  sponsor.
 When you checking Gmail, make sure you look at the spam e-mails because mail of the subjects that you are not friends usually end up in the spam.
I wish you much success in future cooperation!
  
                    

  Establishing contact with your sponsor: 


When you register and login to your SFI account, you will notice above the place where you image shoud be, a puff (as in the comics) and clicking on the balloon you will open a chat at the bottom of the page and receive the first contact with  your sponsor. A few minutes after the registration takes you an email,with the main operating instructions to your gmail address and you can start with the first task assignment.
 
 Recommendation: 
Register with your Gmail account, and if you don't have one,create it by clicking:
 
                        
   If you have any questions please contact me on Facebook.
 

                                            


Čestitamo

Published on 12:18, 04/19,2017

Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.